Szokásos, aktuális bejegyzésünk első részében, összefoglaljuk, hogy mi történt az idei év második félévében, ha lemaradtál volna egy-egy eseményünkről.

Második részében megosztjuk veled, hogy mi az, ami kitölti a jelenünket, milyen termékek fejlesztésén dolgozunk.

Harmadik részben pedig megismerheted jövő évi esemény és tréning naptárunkat. Emellett megtudhatod, hogy melyek azok az események, melyeket kiemelten ajánlunk számodra 2020 első negyedévéből.  Már most jegyezd fel a naptáradba ezeket a dátumokat!

MÚLTBA NÉZŐ

Zukunft Personal Europe – szeptember 16-19.

Fantasztikus lehetőséget kaptunk, amely által a Borealis egyike lehetett annak a 10 magyar vállalkozásnak, aki a HEPA (Magyar Exportfejlesztési Ügynökség) támogatásával szeptemberben kiállítóként képviselte Magyarországot az egyik legnagyobb európai HR szakmai kiállításon a Kölnben. Kiváló alkalom volt ez számunkra, hogy az európai piacon is bemutassuk új, tanácsadással egybekötött, HR tech megoldásunkat. Ez nem más, mint egy több alkalmazásból álló sorozat, melyet a teljes employeer journey lefedésére fejlesztettünk és találóan a The Journey nevet viseli. Fantasztikus élménnyekkel gazdagodtunk ebben a 3 napban. Lenyűgöző volt a kiállítás színvonala, szervezettsége és volumene. Aki nem járt még hasonló nagyszabású kiállításon, – mint ahogy mi sem – azt szinte zavarba hozza az az elképesztő bőség, és a sok újdonság, ami fogadja az odalátogatót és kiállítót egyaránt. Büszkék vagyunk rá, hogy üzleti sikereket is elkönyvelhettünk és immár a nemzetközi piacra is kiléptünk HR tech termékeinkkel. Nagy örömünkre szolgált, hogy megismerhettük a többi magyar kiállítót. Többek között van, akikkel közös jövőbeni projekteken gondolkodunk. Felfokozott hangulatban telt el a kiállítás 3 napja. Egy dolog biztos, jövőre is ott leszünk! Tarts velünk! Partnereink és az érdeklődők részére Ingyenes online jegyeket biztosítunk.

Szeptember 15-17. 2020 ZPE, Köln – SAVE THE DATE!

 

Trust Me, Trust YOU – Létezik-e siker (ön)bizalom nélkül?

Ez volt a címe és témája szeptemberi fórumunknak, melyet rendhagyó módon a Margitszigeti Grand hotelben tartottunk. Beszámoltunk a kölni kiállításon szerzett tapasztalatainkról és nagy örömünkre itthon is bemutattuk a The Jorrney-t. Az alaptéma köré font panelbeszélgetés meghívott vendégei voltak Nemes Réka, a „ne pazarolj!” az első hazai csomagolás mentes üzlet társtulajdonosa, Török Flóra Közösségépítő, az Egyesület az Inklúzióért társalapítója és társvezetője és nem utolsó sorban Kiss Gergely olimpikon vízilabdázó. Hogy létezik-e siker (ön)bizalom nélkül? Te mit gondolsz?


Olvasd el blogbejegyzésünket a részletekért!
borealisconsulting.hu/2019/09/30/szakmai-forum-beszamolo-2019-09-27/
Az eseményt összefoglaló és kommentáló cikket itt olvashatod:
borealisconsulting.hu/2019/10/16/europa-elvonalaban-egy-magyar-hr-tech-megoldas/

 

Borealis Tudásközösség Est – október 8.

Amit biztosan tudunk

Minden alkalommal igyekszünk új és változatos helyszíneken, érdekes és inspiráló vendégekkel tarkítani „Tudás estjeinket”. Most sem volt ez másként, ezúttal az IMPRÓ színházban gyűltünk össze, hogy vendégeinkkel, Békéssy Olgával, a nőiváltó.hu tulajdonos szerkesztőjével és Harsányi Bencével, a Momentán társulat vezetőjével beszélgettünk arról, hogy mi az, amit biztosan tudunk., tudhatunk. Az mélyenszántó gondolatok mellett a vidámság is teret kapott, vendégeinknek köszönhetően egy igazán könnyed és jó hangulatú estét töltöttünk együtt.

Erről szóló blog bejegyzésünk: Biztos vagy benne?

 

 

Journey Workshop – november 15.

Mint az már megszokott, közös gondolkodásra hívtuk vendégeinket 3 órás workshopunkon. Témánk, a munkavállalói életút (employer journey) és az azzal kapcsolatos itthoni tapasztalatok, jó gyakorlatok megosztása volt. A workshop megerősített minket abban, hogy jó úton járunk és van igény a HR folyamatok digitális támogatására, okos, könnyen használható megoldások használatára mind munkavállalói, mind a munkáltatói oldalon. Nem is állunk meg itt, jövőre is lesz Journey Workshop, figyeld eseményeinket!

A workshopot összegző bejegyzésünk
Munkavállalói életút – Játékos utazásra hív a The Journey

 

Executive Club – november 18.

To the limit of knowledge and beyond

Negyedik Executive Club összejövetelünket tartottuk meg a Magyar Tudományos Akadémia különtermében. Az est vendége volt Kánai András jövőkutató, aki mindenkit lenyűgözött széles körű rálátásával a témában. Érdeklődve hallgattuk, amit megosztott velünk a jövő munkahelyeiről, mesterséges intelligenciáról, elsajátítandó készségekről, dilemmákról oly annyira, hogy eldöntöttük, a továbbiakban is folytatjuk Executive Club eseményeinken a jövő fürkészését, hiszen az, aki előre lát, előnyt élvez.

 

Borealis nyílt tréning: – november 29.

Elkötelezettség erősítés és megtartás a bizalomépítésen keresztül

Idei, utolsó nyílt tréningünkön azzal a céllal gyűltünk össze, hogy 7 lépésben sajátítsuk el a bizalom építés fortélyait. A tréning résztvevői többnyire munkahelyi dilemmákkal, elakadásokkal érkeztek, de jó volt tapasztalni, hogy igen gyorsan létrejött egy bizalmi állapot a jelenlévők között, melyben a magánéleti problémák, helyzetek is terítékre kerültek. Megértettük, hogy „Amint bent, úgy kinn”, azaz, nem lehet különbség abban, ahogyan magánemberként vagy munkatársként, vezetőként állunk a bizalomhoz, hiszen csak így lehetünk önazonosak, hitelesek, amelyek az elkötelezettség megteremtésének alapjai.

Találkozunk még több nyílt tréningen 2020-ban is!  
Figyeld jövőévi tréningnaptárunkat!

 

ÚJDONSÁGAINK – A JELEN

THE JOURNEY IS ON

Megérzések helyett adatvezérelt döntések. Bízd magad a HR tech folyamatra!

Ugye Veled is előfordult már, hogy egy-egy döntést nem tények és adatok mentén hoztál meg, mert azok nem álltak rendelkezésre? Ehelyett a megérzéseidre hallgattál, és remélted, hogy nem bánod meg utólag. Gondoltál már rá, hogy milyen jó lenne, ha lenne egy segéded az ilyen esetekre? Egy eszköz, egy forrás, amely munkád során ellát mindazzal a szükséges információval, adattal, ami segítségedre lehet egy döntési helyzetben. Mindig. Mindenhol. Azonnal.

Erre kínál megoldást számodra a The Journey, az employee journey egyes fázisait bejáró, azt felölelő 10 alkalmazásból álló ún. „applikáció füzér”, amely akár egyben, akár egyenként alkalmazva, a Te munkádat is megkönnyítheti.

Látogass el a The Journey oldalára és fedezd fel az utat, ismerkedj meg az alkalmazásokkal!

 

ELŐRETEKINTŐ

Ilyenkor év vége felé a legfőbb kérdés, hogy mit hoz számunkra a következő, a mágikus 2020-as év?

Örömmel osztjuk meg veled, hogy rendszeressé vált programjaink mellett új eseményeket is tervezünk, illetve folytatjuk nyílt tréning programjainkat, változatos, naprakész témákkal.

Nézzük!

Borealis nyílt tréningek
Borealis nyílt tréning naptár 2020

Borealis események
Borealis eseménynaptár 2020


Kiemelt eseményeink – 2020 Q1

Egy jó reggeli mellett a szakmai témák is könnyebben csúsznak

Borealis Szakmai Fórum – február 07.

Visszajelzési kultúránk a digitális világban

Már elindult az early bird regisztráció, mellyel január 10-ig 20%-ot takaríthatsz meg a részvételi díjból.

 

 

Kapcsolódó cikkek:

 

#yolobanking, avagy Hogyan legyen élmény a pénzügyi szektorban dolgozni?

Üzleti reggeli NEM CSAK bankosoknak!

Már elindult az early bird regisztráció, mellyel január 10-ig 20%-ot takaríthatsz meg a részvételi díjból.

 

 

 

Figyeld hírleveleinket, honlapunkat és közösségi oldalainkat a friss hírekért, esemény ajánlókért!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülj ezekről!

Találkozunk 2020-ban is!

Felgyorsult változás, növekvő teljesítmény