Te mit gondolsz, milyen előnyökkel jár egy külső vezető fejlesztő program? 

És ugyanaz kihelyezett képzésként?

A KPMG nemrégiben közzétette HR Pulse 20201 beszámolóját a világ 59 országából kiválasztott közel 1 300 HR szakember és CEO-k véleménye alapján. E szerint:

  • A munkavállalók 35%-a átképzésre vagy továbbképzésre számíthat az elkövetkező két évben.
  • A válaszadók 72%-a az átképzést és a továbbképzést az egyik legfontosabb feladatának tartja.

Hogy meg is válaszoljuk nyitó kérdéseinket, ősszegyűjtöttünk 5 okot, amiért érdemes külső vezető fejlesztői programon részt venni és 3 olyan lényeges előnyt, amelyet akkor élvezhetsz, ha kihelyezett képzést biztosítasz munkatársaid részére, vagy te magad vagy résztvevője.

 5 érv a külső képzési program mellett:

1.    Bővíti a szakmai ismereteidet: A külső vezető fejlesztői programok általában a legújabb technológiákról és fejlesztési trendekről szólnak. Ezért résztvevőként lehetőséged van arra, hogy az iparág legfrissebb ismereteit első kézből sajátítsd el, és azokat beépítsd a saját cégfejlesztési stratégiádba.

2.   Tapasztalatot szerezhetsz más cégek működéséről: Találkozhatsz más vezetőkkel, ezáltal lehetőséged adódik megismerni azokat az nehézségeket, dilemmákat, amelyekkel ők is szembesülnek. A közös dilemmák megerősíthetnek abban, hogy nem vagy egyedül, tehát egészen biztosan van megoldási. Ugyanakkor a jó gyakorlatokat is ugyanúgy meg lehet osztani, ami a képzés programján túlmutató ismeretek megszerzésére nyújt lehetőséget.

3.    Új készségek megszerzése: Külső vezetői fejlesztői programokra való részvétellel új készségeket és ismereteket szerezhetsz meg, amelyeket a saját cégedben nem tapasztalsz meg. Ezáltal javíthatod a munkád minőségét és hatékonyságát, és segítheted az innovációban.

4.   Több szakmai kapcsolat: Külső vezetői fejlesztői programokra való részvétel lehetőséget ad arra, hogy új kapcsolatokat építs szakmai körökben. Az ilyen kapcsolatok hosszú távon nagyon hasznosak lehetnek a karrier szempontjából, és segíthetnek megtalálni az új lehetőségeket.

5.   Önképzési lehetőség: A külső vezetői fejlesztői programokon való részvétel önképzési lehetőséget ad, amely segíti a szakmai fejlődésed és javítja az önbizalmad. Ezáltal hatékonyabban tudsz kommunikálni, és jobban értékelni a szakmai munkádat.

És a bónusz, amiért tulajdonképpen eleve csatlakozunk.

A külső vezetői fejlesztői programokon való részvétel végső soron a saját cégünk érdekeit szolgálja. A fejlődésünknek köszönhetően jobban ki tudjuk szolgálni az ügyfeleinket, partnereinket, hatékonyabb és innovatívabb megoldásokat tudunk kínálni, nyújtani. Ezáltal hosszú távon növelhetjük a cégünk jövedelmezőségét és versenyképességét.

Amennyiben pedig több munkatárs fejlesztését is célul tűztétek ki, akkor a kihelyezett programok, tréningek lehetnek jó szolgálatotokra. Ennek is megvannak a vitathatatlan előnyei.

  1. Interaktív, ösztönző és sokoldalú  oktatási forma a résztvevők nagyfokú bevonásával.
  2. Koncentrált és intenzív tanulás lehetősége viszonylag rövid idő alatt.
  3. Tapasztalt és szakértő oktatók, akik maguk is gyakorolják a mindennapokban azt a tudást, amelyet itt megosztanak.

Bármilyen képzési formát is választunk végső soron a legfontosabb a személyes fejlődés lehetősége. Az új dolgok tanulása, a szakmai és személyes készségek fejlesztése egy adott témában segít abban, hogy előrelépjünk karrierünkben és jobban megértsük a világban zajló folyamatokat. 

Külső és kihelyezett képzési programjaink

Borealis Leadership Journey – vezetőfejlesztő program

Többmodulos vezetőfejlesztő program, e-learning és coaching/teamcoaching támogatással,  amely abban segít, hogy a legújabb vezetői kompetenciákkal felvértezve, sikerrel nézzetek szembe a kihívásokkal és  biztosan kormányozzátok a szervezetet a jövőállóság felé.

 BLJ Extra

Két modulos képzés, amely a gyakorlatban használható tudással segít  felépíteni és sikeresen működtetni, fenntartani a jövőálló szervezetet, Időpontja május 19. és június 09. 

Információ és/vagy jelentkezés: andrea.szabo@borealisconsulting.hu

Életkerék Program

A well being program célja életünk és az abban betöltött szerepeink tudatosabbá tétele és annak megélése. A kurzusok alkalmával kézzel fogható  módszereket, konkrét tippeket adunk a résztvevők kezébe ezzel segítve őket, hogy legyen idejük a valóban fontos dolgokra az életükben.

Változásmenedzsment program

Igényeitek alapján testre szabott Változásmenedzsment programot rendelhetsz tőlünk kihelyezett tréning formájában. A program több modulból álló, szervezeti változásmenedzsment támogató képzés sorozat, amely átfogó tudással és eszköztárral segíti a vezetőket és kulcsembereket. A blended learning elemekből felépülő tréning sorozatnak köszönhetően változó – VUCA – üzleti környezetben, akár válsághelyzetben is képesek lehettek stabil, fenntartható, rugalmasan alkalmazkodó működésre, fejlődésre és növekedésre.

Felgyorsult változás, növekvő teljesítmény