Ez itt a Borealis NEWS, információk legújabb fejlesztéseinkről újdonságainkról. 

Az elmúlt időszak három legizgalmasabb történését osztjuk meg veled.

1. Kiállítók voltunk a Zukunft Personal Europe 2023 kiállításon

Örömmel adunk hírt róla, hogy saját külföldi partner cégünkkel, a Northern Light Discovery-vel közösen részt vettünk az idei Zukunft Personal Europe kiállításon Kölnben, Európa legnagyobb HR és vezetői konferenciáján. Ez egy fantasztikus lehetőség volt számunkra, hogy megismertessük magunkat és megoldásainkat az európai, de főleg a német piac résztvevőivel. Ha esetleg lemaradtál erről az eseményről, ne aggódj, mert hamarosan jövünk egy részletes összegző cikkel, melyben  beszámolunk majd az ott tapasztaltakról és az újabb HR trendekről.

Addig is, nézd meg Katona  Melinda ZPE-n tartott rövid, 9 perces előadását, How to accelerate future proofness by easy usable HR tech solutions? címmel.

2. Nemzetközi Piacok Meghódítása – Sikeres Projekt Hollandiában

Az elmúlt hónapokban komoly előrelépést tettünk a nemzetközi piacokon való jelenlétünk terén. Örömmel tudatjuk, hogy sikeresen lezajlott egy termékbevezetési projektünk Hollandiában, ahol sikeresen implementáltuk a The Journey megoldáscsomag,  AppRAISE teljesítménymenedzsment alkalmazását. . Ezzel lehetőséget teremtettünk az ügyfelünknek, hogy hatékonyabban és eredményesebben tudja működtetni saját teljesítménymenedzsment rendszerét. Az első sikert követően, hamarosan további bevezetéseket is tervezünk holland ügyfelünknél, mint például a DiagNose és benne a FeedbackTime, vagy a TrustBuilder bevezetését

3. Új Fejlesztés – DiagNose a The Journey Csomagban

Csapatunk mindig törekszik a folyamatos fejlesztésekre annak érdekében, hogy még célzottabb és hatékonyabb támogatást nyújtsunk ügyfeleinknek. Most örömmel jelentjük be, hogy a The Journey megoldáscsomaghoz egy új fejlesztés érkezett, ami a DiagNose nevet viseli. Ez a diagnosztikai eszköz lehetővé teszi, hogy még mélyebb betekintést nyerjetek a szervezetek teljesítményébe és kultúrájába, és segít abban, hogy hatékonyabban alakítsátok ki HR-stratégiátokat.

A “pulse-check” jellegű diagnosztikai felmérések azért szükségesek, hogy még időben tiszta képet kapjunk a szervezet aktuális állapotáról, a bizalmi szintről, a változásra alkalmasságról, a fájó pontokról, a fluktuáció esélyéről.

Szeretnéd te is élménnyé tenni a munkavállalói életutat, miközben növeled a szervezeti hatékonyságot?

  1. Ismerd meg, hogy mit kínál számotokra a The Journey megoldáscsomag!
  2. Kérj demó időpontot!
  3. Kezdjétek el használni 3 hónapig ingyenesen! 

Köszönjük, hogy a Borealis Consulting része vagy, és olvasod híradásainkat! Ha tetszik, iratkozz fel hírlevelünkre!.

Felgyorsult változás, növekvő teljesítmény