Vezetőként helytállni manapság nem könnyű, de nem lehetetlen. Ötleteket adunk ahhoz, hogyan vezess csapatot ÉSSZEL és SZÍVVEL a nehézségek idején, csak tarts velünk!

Levelünkben 5 empátia fejlesztő tippet és 9 eszközt is adunk a bizalom megtartásához!

Amikor egy vezető hiteles és empatikus, az nagyon sok előnnyel jár a szervezet és az emberei számára, sőt az elmúlt két évben még inkább kulcsfontosságú tulajdonságok lettek. A hitelesség erősíti a bizalmat az emberekben, ami változások idején hatalmas erőforrás, hogy a bizonytalansági tényezőket csökkentsük, az egymás iránti empátia pedig szintén elengedhetetlen a nehéz, és embert próbáló helyzetekben, sőt számos pozitív hatása van a csapatokra, mindjárt mondjuk is, hogy melyek ezek.

A hiteles vezetők azok, akik erős értékrenddel és saját belső iránymutatással rendelkeznek. Ezekkel a tulajdonságokkal a kritikus vagy bizonytalan külső helyzetekben is megtalálják a kapcsolatot belső iránytűjükkel, és tudják, hogy mi a fontos saját maguk és cégük számára, és aszerint cselekednek. Emiatt szívesen követik őket a többiek, hiszen bizalmat ébresztenek. Ha szeretnéd megismerni a bizalomépítés eszközeit, akkor segítségedre lesz 9 eszköz, amit cikkünkben olvashatsz el: Hogyan építsük és tartsuk meg a bizalmat vezetőként?

Az empátia az a képesség, mellyel látni és elfogadni tudunk olyan embereket, akik különbözőek tőlünk. Az empatikus vezető emberei innovatívabbak, elkötelezettebbek, jobban őrzik a munka-magánélet egyensúlyt és erősebb a hovatartozás érzésük. Ha szeretnél hasonló jótékony hatásokat elérni az empátia segítségével, akkor itt találsz 5 gyakorlatot a fejlesztéséhez: 5 gyakorlat az empátia fejlesztéséhez

A következő hónapban a teljesítmény menedzsment témába fogunk elkalauzolni, várunk szeretettel!

Jó olvasást és fejlődést kívánunk!

Addig is találkozzunk online eseményeinken!

Üdvözlettel: A Borealis Csapata

Felgyorsult változás, növekvő teljesítmény