Olyan korban élünk, amikor a minket körülvevő világ eddig soha nem tapasztalt ütemben változik. Az alkalmazkodás folyamatos innovációt és nagyfokú rugalmasságot követel meg a vállalatoktól (és persze nem csak a vállalatoktól). A hagyományos vállalatirányítási módszerek, a megszokott vállalati struktúra ebben a környezetben csődöt mondanak. Változtatni kell! Az agilis vállalatvezetés modellje a változásokhoz való rugalmas, gyors alkalmazkodásról szól. 

Készítettünk egy rövid kérdőívet Agilitás-stabilitás elnevezéssel, amelynek kérdéseit úgy válogattuk össze, hogy a rájuk adott válaszok alapján képet kapjunk arról, hogyan állnak jelenleg a hazai cégek, szervezetek az agilitás, az üzletmenet- folytonosság és a digitalizáció kérdésköreihez. Meglátásunk szerint ezek azok a tényezők, amelyek kiutat jelenthetnek a válsághelyzetben elakadt szervezetek számára. Célunk, hogy átfogó képet kapjunk arról, mennyire terveznek egyensúlyra a hazai vállalatok, szervezetek. Arra kérünk, hogy a kérdőív kitöltésével és terjesztésével támogass minket abban, hogy a felmérés minél több céghez, szervezethez eljusson.

A felmérés első eredményeit a március 3-i Vállalati kihívások a 21. században című online konferencián fogjuk először összefoglalva bemutatni.

Felgyorsult változás, növekvő teljesítmény