10
ÉV
94
PARTNER
4978
ELÉGEDETT ÜGYFÉL
360
SIKERES PROGRAM

A Borealis szerint a világ jobb hely lesz, amennyiben az emberek jobban bíznak a pozitív fejlődésre gyakorolt egyéni hatásukban.

Cégünk neve, Borealis, latinul “sarki fényt” jelent. A jelenség a természet igazi remekműve, mely számunkra inspiráció, útjelző és energia a mindennapokra. Ugyanakkor megtestesítője a annak az egyediségnek, minőségnek és energiának, amit a hétköznapokban mi is képviselni kívánunk.

Szervezetfejlesztési és tanácsadó cégként elsődleges feladatunk, hogy komplex és személyre szabott tevékenységünkkel támogatást adjunk a szervezeten belüli hatékony működés elérésében, az összhang megteremtésében. Munkánk során segítséget nyújtunk a stratégiai irányok meghatározásában, a hozzá kapcsolódó folyamatok, rendszerek, valamint az egyénenként eltérő gondolkodásmód és működés eredményes összehangolásában. Munkatársaink az üzleti életben szerzett több évtizedes tapasztalatukkal és emberközpontú gondolkodásmódukkal járulnak hozzá ügyfeleink fejlődéséhez.

Értékeink

Egyediség

Az embereket, a folyamatokat és a rendszereket egységben kezeljük; egyedi, rendszerszintű megoldásokban gondolkodunk

Inspiráció

Hiszünk a folyamatos tanulásban és fejlődésben, erre inspiráljuk partnereinket is

Szakmaiság

Munkatársaink az üzleti életben szerzett több évtizedes szakmai és vezetői tapasztalatukkal, emberközpontú gondolkodásmódjukkal járulnak hozzá ügyfeleink fejlődéséhez

Személyre szabott programok

Minden programunk az ügyfelek helyzetének és kihívásainak megismerésével indul, és a programok megvalósítása közben ezt folyamatosan fókuszban tartjuk

Csapatunk