10
ÉV HR tapasztalat
96
ÜZLETI PARTNER
5763
Szervezetfejlesztési tanácsadás
435
SIKERES HR program

Elsődleges feladatunk

Szervezetfejlesztési és tanácsadó cégként elsődleges feladatunk, hogy komplex és személyre szabott tevékenységünkkel támogatást adjunk a szervezeten belüli hatékony működés elérésében, az összhang megteremtésében.

Munkánk során segítséget nyújtunk az üzleti stratégiai irányok meghatározásában, a hozzá kapcsolódó folyamatok, rendszerek, valamint az egyénenként eltérő gondolkodásmód és működés eredményes összehangolásában.

Munkatársaink több évtizedes üzleti, változáskezelési és szervezetfejlesztési tapasztalatával, emberközpontú gondolkodásmódjával illetve újszerű, digitális HR Tech megoldásainkkal járulunk hozzá ügyfeleink fejlődéséhez.

Küldetésünk

A Borealis szerint a világ jobb hely lesz, amennyiben az emberek jobban bíznak a pozitív fejlődésre gyakorolt egyéni hatásukban.

Cégünk neve, Borealis, latinul “sarki fényt” jelent. A jelenség a természet igazi remekműve, mely számunkra inspiráció, útjelző és energia a mindennapokra. Ugyanakkor megtestesítője a annak az egyediségnek, minőségnek és energiának, amit a hétköznapokban mi is képviselni kívánunk.

Forduljon hozzánk bizalommal, hiszen tevékenységünk során egy új perspektívát tudunk megmutatni, egy másik megközelítést alkalmazni, ami elengedhetetlen a sikeres szervezetfejlesztés során.

Ismerje meg a csapatunkat, akikre büszkék vagyunk:

HR stratégiai tanácsadó vállalat
“Küldetésünk segíteni egy olyan szervezeti kultúra kialakítását, amely hozzájárul a közös sikerek eléréséhez. Forduljon hozzánk bizalommal kérdéseivel!”

Értékrendünk

Cégre szabott megoldások

Olyan egyedi, rendszerszintű megoldásokban gondolkodunk, amivel a stratégiától a megvalósításig tudjuk az Ön céljait támogatni.

A jó vezetőt támogatjuk

Hiszünk a folyamatos fejlődésben és fejlesztésben. Ezen értékek mentén segítünk partnereinkek üzleti és személyes céljaik elérésében.

A szakmai múlt mellettünk van

Munkatársaink az üzleti életben szerzett több évtizedes szakmai és vezetői tapasztalatukkal, emberközpontú gondolkodásmódjukkal járulnak hozzá a fejlődéshez

Személyre szabott programok

Szervezetfejlesztési programunk az ügyfelek helyzetének és kihívásainak megismerésével, megértésével és támogatásával járul hozzá a megvalósításhoz.

Munkatársaink