Ha netalán lemaradtál egy-egy eseményről, összefoglaltuk, hogy mi történt az elmúlt negyedévben, mi az, ami a következőben érdekes lehet számodra, és mint mindig, most is tartogatunk csemegéket.

 

MÚLTBA NÉZŐ

Borealis nyílt tréning – április 12.

Bizalom – Hogyan építsünk és tartsunk fenn bizalmat?

Első bizalom építő tréningünket tartottuk meg áprilisban a MagNet házban. Körül jártuk a bizalom adásának és elnyerésének nehézségeit, lehetőségeit. Ezen a tréningen érdekes módon az derült ki, hogy jobban érdekel minket, hogy hogyan adjunk bizalmat, hogyan bízzunk meg másokban, – főleg, ha már sérült a bizalom -, mint az, hogy bíznak-e bennünk, megbízhatóak vagyunk-e. Pedig, ha belegondolunk, ez csak a tükör másik oldala. Épp ezért mindannyian egyetértettünk abban, hogy mindkét irány fontos és érdemes foglalkozni vele. Jó ötleteket, irányokat kaptunk, amelyek segítségével már másnap elkezdhettük a bizalom építését.

A következő Bizalom tréning időpontja: szeptember 6.

Csatlakozz kutató csapatunkhoz! Kutatási kérdőív kitöltésével Te is hozzájárulhatsz, hogy többet tudjunk meg a szervezeti bizalom hazai állapotáról. Ráadásul a kitöltésért jutalom is jár. Információ elérhető a Bizalom tréning eseményoldalán, a fenti linken.

 

Borealis Szakmai Fórum – május 10.

BIZALOM – Társas készség, vagy üzleti tényező? Avagy mit tehet a HR a bizalom megteremtéséért és fenntartásáért?

Ez volt a címe és témája májusi fórumunknak. Akik eljöttek, sikeres HR vezetők tapasztalatait, hallgathatták meg, vagy beszélgethettek velük, kérdezhettek tőlük. Érdekes és úgy gondoljuk színes képet kaptunk arról, hogy a különböző üzletágakban és vállalat típusoknál hogyan látják a bizalom meglétét, vagy hiányát, és mit tesznek érte a vezetők, a HR vagy éppen a dolgozók.

Ezen kívül bemutattuk „újszülött gyermekünket” a TrustBuilder-t, a szervezeti bizalom szintfelmérő eszközt, mely többek között kiváló segítség lehet a fluktuáció csökkentésében, a megfelelő munkaerő megtalálásában és megtartásában is.

Erről még sokat fogtok hallani, emellett örömmel vesszük kérdéseiteket, érdeklődéseteket bármely ismert csatornánkon, vagy itt: https://trustbuilder.hu/

    

Az eseményt összefoglaló és kommentáló cikket itt olvashatod:
http://borealisconsulting.hu/2019/05/27/hr-vezetok-bizalomrol/


A téma kapcsán olvasd el a témában végzett minikutatásunk eredményét összefoglaló blogbejegyzésünket:

Hogy állunk a bizalommal – ahogy ti látjátok
http://borealisconsulting.hu/2019/05/27/hogy-allunk-bizalommal/

 

 OHE HR Konferencia – Siófok – május 30-31.

Idén is részt vettünk kiállítóként az OHE által rendezett 2 napos konferencián. Standunk mellett ezúttal egy élményszobát is létrehoztunk, ahol a látogatók kipróbálhatták magukat a bizalom építés 5 próbájában. A próbákat kiállók jutalomban részesültek.

Tanácsadóink és Borealis Digitalis csapatunk közösen kifejlesztették az új, TrustBuilderYou nevű alkalmazást. Ez a játékos eszköz elsősorban az önbizalom terén mutatja meg, hogy mekkora a „bizalmi bankszámlánk”, illetve ad hasznos tippeket a bizalom adás és fogadás terén.

A TrustBuilderYou hamarosan számodra is elérhető lesz, erről majd hírlevélben értesítünk.

 

Bizalom Workshop – június 7.

Mennyit nyerhetünk a bizalomépítéssel?

Bizalmi adó? Mi az és hogyan lehetne számszerűsíteni? Mit nyerünk vele, ha elkerüljük és mit veszítünk azzal, ha megfizetjük? Néhány órás workshop keretében tartott összejövetelünkön közösen gondolkodtunk abból a célból, hogy a résztvevők ötleteket kapjanak arra, hogyan tudják a szervezeti bizalmi szintet mérni, növelni és ezáltal cégjüket nyereségesebbé tenni. Értékes felvetések és ötletek gyűltek, amelyekkel érdemes lesz a jövőben még foglalkozni további workshopok keretében.

Következő Bizalom WS időpontja: szeptember 13.

 

 

Borealis Executive Club– június 13.

Zoom out – zoom in

Harmadik Executive Club összejövetelünket tartottuk meg a Magyar Tudományos Akadémia különtermében. Az igazán exkluzív helyszínen lehetőségünk volt egy tárlatvezetésen is részt venni, ami különösen illett témánkhoz, mely szerint időnként figyelmünket kifelé kell fordítani ahhoz, hogy azután jól lássuk, mi az, ami belül van.

 

 

ÚJDONSÁGAINK

 KIEMELT TÉMÁNK MÉG MINDIG: A BIZALOM

 Amint azt néhány bekezdéssel feljebb említettük, a Borealis Digitalis által fejlesztett TrustBuilderYou applikációval játékosan, valós élethelyzetekre alkalmazva építheted a magadba és másokba vetett bizalmadat. A játékot hamarosan megosztjuk veled.

 

Mit szólnál hozzá, ha ezt az élményt nem csak a környezetedben, hanem mind a munkahelyi csapatodban, mind a teljes cégedben megvalósíthatnád, és hasonlóan játékos, oktató formában növelhetnéd a munkahelyi bizalmat? A vezetőid, a csapatod és a kollégáid biztosan hálásak lennének érte.

 

Jó hírünk van! A TrustBuilder, a munkahelyi bizalom felmérő és építő alkalmazás éppen ebben segít.

Varázsold a munkahelyedet is jobb hellyé! A céged INGYEN kipróbálhatja a bizalmi szint felmérését és a bizalom építést a TrustBuilderrel!

ÉRDEKEL A CÉGES BIZALOMÉPÍTÉS

 

ELŐRETEKINTŐ

Milyen eseményekkel, programokkal tervezünk a következő negyedévben? Nos, a nyár nálunk is egyrészt a nyaralásról, másrészt az őszi felkészülésről szól.

Épp ezért már most figyelmedbe ajánljuk szeptemberi programjainkat, hogy időben tudj tervezni. Sőt, a nyári időszakban történő regisztrációddal kihasználhatod az early bird kedvezményeket is.

 

Borealis nyílt tréningek

Teljes tréning és eseménynaptárunkat megtekintheted honlapunkon.

 

Kiemelt eseményünk

Borealis Szakmai Fórum – szeptember 27.

Folytatjuk a bizalom témáját, melyet ez évben zászlónkra tűztünk és úgy tűnik, nagyon sok van még benne, amiről érdemes beszélgetni és tapasztalatokat megosztani egymással. Ezúttal is a téma egy új vetületét hozzuk el Nektek, melynek részeleteit hamarosan az esemény oldalán is elolvashatsz.

Addig is, jegyezd fel már most a naptáradba az eseményünket!

 

Kérünk, látogasd meg oldalunkat rendszeresen, vagy kövess minket közösségi oldalainkon!

Kövess minket közösségi oldalainkon is, ahol szintén naprakészek vagyunk és más izgalmas témákat is megosztunk.

 

Reméljük, hamarosan találkozunk személyesen is!
Üdvözlettel: Katona Melinda és a Borealis csapata

Felgyorsult változás, növekvő teljesítmény