„Képzelj el egy világot, ahol az emberek nem bíznak sem magukban, sem egymásban, sem abban a képességükben, hogy a jövőt szebbé tehetnék.”

Ebből a helyzetből indul minden résztvevő, aki ellátogat a Borealis Catalyst Group élményszobájába az OHE konferencián és vállalja a kihívást, hogy a bizalom hőseként bizalommal tölti meg a világot játékunk során.

A cégek átlagos bizalmi szintje nagyon alacsony

A játék kiinduló helyzete sajnos nem is áll olyan messze a valóságtól. A Magyarországon működő cégek átlagos bizalmi szintje igen alacsony, ami többek között:

Ahol viszont a szervezeti bizalom jól működik, ott

A szervezeti bizalom mindennek az alapja

Hogy a bizalom mindennek az alapja, azt tudják, érzik maguk a cégek is, mégis kevés még az olyan szervezet ma Magyarországon, ahol a bizalmi szintet tudatosan kezelnék. Tőlünk nyugatabbra már ebben is előrébb tartanak, ott nem ritka a bizalmi szint felmérése és különösen a szervezeti bizalom növelésére irányuló célzott beavatkozások.

Cégfejlesztőként, tanácsadóként szerzett sokéves tapasztalatunk során rengetegszer találkoztunk olyan ügyfélproblémákkal, nehéz helyzetekkel, amelyek hátterében alacsony önbizalom, egymás iránti bizalmatlanság, vagy a cég jövőképében megrendült bizalom húzódott meg. Szerettünk volna ügyfeleink kezébe olyan eszközt adni, amellyel tüneti kezelés helyett ezeket a gyökérokokat tudják orvosolni.

Így született meg a Borealis legújabb alkalmazása…

 Így született meg a Borealis legújabb alkalmazása, a TrustBuilder, amely

Folyamatosan fejlesztünk

A TrustBuilder mellett, ügyfeleink visszajelzései alapján folyamatosan fejlesztünk olyan eszközöket, szolgáltatásokat is, amelyek a szervezeti bizalom feltérképezésén túl, a hatékony beavatkozást, a fluktuáció megelőzését és a bizalom építését szolgálják.

Az OHE konferencia élményszobájában és a Borealis kiállítói standnál a látogatók ízelítőt kaphatnak abból, hogy hogyan működik a bizalom céges környezetben és mi az, amit tehetünk érte.

Interaktív játékunk és néhány rögtön bevethető tipp segít abban, hogy akár a valóságban is ők lehessenek azok a bizalomhősök, akik szervezetükben elindítják a tudatos bizalomépítést!

Felgyorsult változás, növekvő teljesítmény