Számodra is kemény dió a legjobb karácsonyi ajándék megtalálása Szeretnél valami olyat adni, ami nem hétköznapi, mégis hasznos és élményszerű is egyben?

Ajándékozz Borealis Tudás és Élmény Bérletet, vagy lepd meg vele saját magad!

Mi ez és miért jó?

Ez egy 3 alkalmas bérlet, amelyet szakmai, vagy közösségi eseményeinkre használhatsz fel a 2019-es év során.

Állítsd össze saját tudás és élmény csomagod!

Például:

A konkrét események kiválasztásához megtalálod a segítséget, a Borealis eseménynaptárban honlapunkon, melyet folyamatosan frissítünk. http://borealisconsulting.hu

Dönts nyugodt körülmények között!

Nem kell most eldöntened, hogy melyik lesz az az esemény, amely felkeltheti érdeklődésed.  Elég, ha előtte jelzed majd részvételi szándékod, és azt, hogy ezt bérleted felhasználásával teszed.

Legyen az Borealis Szakmai Fórum, vagy valamely nyílt tréningünk, workshop-unk, akár egy Tudásest, azt már most megígérhetjük, hogy a következő évre is izgalmas és naprakész témákkal készülünk, a már megszokott színvonalon.

Hírleveleinkben pedig szintén a megszokott módon, időben értesítünk majd ezekről.

A Borealis karácsonyi ajándéka

Legyen a személyes fejlődés a célod, vagy az új trendekkel való ismerkedés, közösségi élményszerzés, egyikről sem kell lemondanod, mert most Karácsonyi akciónk keretében igen kedvező áron juthatsz hozzá akár valamennyihez.

A Borealis Tudás és Élmény bérlet ára 45.000,- forint, mely az ünnepi szezonban 30.000,- Ft-ért rendelhető meg honlapunkon keresztül. Ez egy rendkívül kedvező lehetőség, mert vásárlásoddal most akár 28.000,- Ft-ot is megtakaríthatsz! Fektess a tudásba

*A Borealis Tudás és Élmény bérlet nyílt képzés vagy workshop esetében csak egyszeri részvételi lehetőséget biztosít az év során.

2019-es Borealis eseménynaptár

Borealis eseménynaptár
(Az év közbeni változtatások jogát fenntartjuk.)

Mindjárt fel is hívjuk figyelmed jövő évi első, nagy sikerű rendezvénysorozatunk, a Borealis Szakmai Fórum következő eseményére február 08.-án. Szakmai Fórumaink témái trendkövetők, sőt egy kicsit előtte is járnak. Februári témánk a BIZALOM lesz. Már nagyon várjuk!

Találkozzunk 2019-ben (is) legalább három alkalommal! 🙂

Üdvözlettel:
Katona Melinda és a Borealis csapata

Felgyorsult változás, növekvő teljesítmény